Panier
Votre panier est vide
Quantité:
Sous-total
TVA
Frais d’expédition
Total
Une erreur s’est produite avec PayPalCliquez ici pour réessayer
FélicitationsMerci de votre commande !Vous devriez bientôt recevoir une confirmation de commande de la part de PayPal.Quitter le panier d’achat

Blog

Blog

Bevrijding van angsten

Publié le 22 novembre 2018 à 9:30


In de zomer van 2017 werd ik ernstig ziek. Op de laatste dag dat ik thuis was kwam er een gevoel over mij dat ik het niet ging halen, ik belde mijn moeder en smeekte haar om vlak na haar werk rechtstreeks naar huis te komen omdat ik zo bang en bezorgd was. Toen zij was thuisgekomen werd ik nog zieker en ben ik met de ziekenwagen meegevoerd. Eindelijk veilig, dacht ik.

Ik was in goede handen en hoefde niet meer voor mezelf te zorgen. Een week later mocht ik naar huis en was zo verschrikkelijk bang en ongerust omdat ik dacht dat er opnieuw iets zou gebeuren waarop ik geen controle over mijn lichaam zou hebben, dat resulteerde in verschillende paniekaanvallen op een dag. Ondertussen begon mijn maandenlange genezingsproces en heb ik de mensen van de gemeente leren kennen. Wat een liefdevolle bende. In die maanden kreeg ik last van tinnitus en werden de paniekaanvallen nog erger. Tijdens al dit gebeuren zag ik een psychologe voor die angstaanvallen, na 6 of 7 maanden therapie waren we nog niet veel verder. In de lente van 2018 gingen we met de gemeente op gemeentekamp.

Zoals iedere avond hadden we een dienst met aanbidding, gebed, enz.. opnieuw kreeg ik angsten, ik had er genoeg van!

Ik ging naar een oudste en vroeg om voor mij te bidden, verschillende mensen hebben gebeden voor mij. Even later zongen we het liedje, "break every chain". Toen we dat lied zongen stond ik op het topje van de aarde, ik voelde me een overwinnaar, ik voelde me zo sterk. De bijbel zegt, we zijn meer dan een overwinnaar door Hem die mij kracht geeft.

Na dit prachtige weekend en nog enkele weken later realiseerde ik opeens dat ik al een tijdje geen angsten meer heb gehad.

Ik was de Here zo dankbaar en was zo blij met mijn bevrijding. Dank U lieve Hemelse Vader! ❤

Tessa Coene

Catégories : Aucun